Flashlight Leadership

Za učinkovitost organizacije je pomembno, da vsak posameznik, tim in oddelek prevzema odgovornost za opravljanje svojih nalog. Za to mora razumeti smisel organizacije ter kam v širšo sliko paše njegov košček sestavljanke.

  • Manjše skupine
  • 2 - 8 pedagoških ur
  • Seminarska soba
Flashlight Leadership

Novodobno vodenje

To je praktični model novodobnega vodenja organizacije, ki ga simbolizira enostaven predmet – ročna svetika. Pri tem vsak del predstavlja en kos področja delovanja organizacije. Močnejši kot so elementi svetilke in bolj kot so povezani, boljši je rezultat.

Kultura odgovornosti

Kot osnovo model povzema poslanstvo in vrednote podjetja, strategijo, procese, vodenje in strukturo zaposlenih oz. timov. Če so vsi deli ročne svetilke kompatibilni in pravilno delujoči je rezultat delovanja (svetloba) le posledica pravilno sestavljene in delujoče celote.

Primeri dobre prakse

Predavanje je podkrepljeno s študijami primerov in je praktično naravnano. S serijo moderacijskih tehnik napeljuje udeležence k razmišljanju, kako so določena področja razvita, urejena in povezana v njihovi organizaciji.

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Young IT professionals welcoming new employees

Uspešen vzlet: prvi koraki za novozaposlene

Oseba rešuje vprašalnik raziskave zavzetosti na delovnem mestu

Raziskava zavzetosti

Hekatlon uspešnih

Hekatlon

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.