Vsebinske delavnice

Vsebinske delavnice pokrivajo vsa teme povezane s timskim delom: od vodenja, komunikacije, motivacije, do timskih procesov in razumevanja korporativne kulture. Glede na področje, ki ga želite nadgraditi, vam pripravimo delavnico na vašem dogodku.

  • Manjše skupine
  • 4 - 8 pedagoških ur
  • Seminarska soba

Vaši izzivi

Vsaka delovna skupina se dnevno srečuje z izzivi, ki jih mora tako ali drugače rešiti. Pa naj bo to področje vodenja, sodelovanja ali organiziranja in upravljanja. Zaradi nujnih operativnih zadev vodje velikokrat pomembne teme s področja dela z ljudmi potiskajo ob stran. Ker pač niso nujne. Ob tem pa se ne zavedajo, da posledično to prinese padec učinkovitosti, motivacije in nezadovoljstvo v timih. Le-to lahko s pravim naborom znanj dokaj enostavno rešujemo sproti.

Naše rešitve

Sami, ali pa s pomočjo naših svetovalcev lahko določite ključne izzive, ki vas ovirajo pri doseganju večje sinergije in učinkovitosti vaših timov, oddelkov ali celotne organizacije. Na tej osnovi lahko izberemo točno določen program za nadgradnjo znanj, lahko pa pripravimo tudi modularna izobraževanja za razvoj vaših zaposlenih s področja timskega dela ali vodenja. Vsebino izobraževanj bomo vedno prilagodili vašim potrebam.

Potek

Vsaka delavnica je sestavljena iz prepleta teoretične vsebine s serijo praktičnih vaj in modelov, ki se nanašajo na izbrano temo. Učimo na primerih dobrih praks slovenskih in tujih organizacij ter jih skupaj z udeleženci prilagajamo posebnostim v vašem poslovnem okolju. Spoznali boste vaša močna področja in pa tudi tista, ki jih lahko izboljšate ter na kakšen način se tega lotiti.

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Young IT professionals welcoming new employees

Uspešen vzlet: prvi koraki za novozaposlene

Oseba rešuje vprašalnik raziskave zavzetosti na delovnem mestu

Raziskava zavzetosti

Hekatlon uspešnih

Hekatlon

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.