hero s v e t o v a n j e

Svetovanje

Če potrebujte podporo in svetovanje na katerem koli področju povezanim s timskim delom, vodenjem ali korporativno kulturo, vam bomo s svojim znanjem in izkušnjami z veseljem stopili naproti.

Rešitve za prihodnost

Kako vzpostaviti učinkovite time in zgraditi močno korporativno kulturo? TBA vam lahko svetuje pri postavitvi temeljev za razvoj vašega tima ali vodstvenih kadrov s ciljem, da kar najbolje optimizira delo ter doseže dolgoročno učinkovitost na različnih ravneh podjetja.

Dolgoročni razvoj timskega dela lahko vključuje analize timskih in vodstvenih kompetenc, razvojnih intervjujev posameznikov, moderiranih sestankov s timi, praktičnih delavnic, aktivnih timskih programov ali korporativnih dogodkov.

Strokovnjaki za timske izzive

V 12 letih in skozi več kot 2000 izvedenih timskih programov in delavnic za organizacije vseh velikosti in iz različnih panog smo dokazali, da smo strokovnjaki za timsko delo, vodenje in korporativno kulturo. Z brezhibno organizacijo aktivnih programov, dogodkov in/ali izobraževanj bomo pomagali vašemu timu, oddelku ali celotni organizaciji dosegati višjo učinkovitost delovanja.

Dolgoročni razvoj

Uspešno timsko delo je ključno za uspešno podjetje. Zato se je razvoja timskega dela v posameznih timih in pri vodstvenih kadrih potrebno lotiti celostno, strateško ter na nivoju celotnega podjetja. Dolgoročni razvoj se začne z ustreznim konceptom, ki sledi ciljem, viziji in strategiji podjetja ter dolgoročnim kadrovskim usmeritvam.

Korporativna kultura

Korporativna kultura in vrednote organizacije so 'lepilo' med posamezniki in timi v organizaciji, ki le-to dela specifično. Po našem prepričanju je prav kultura osnova za vse, kar se dogaja v organizaciji: od sodelovanja, do poslovnih procesov in odnosov z naročniki. Definiranje in razvoj kulture je dolgoročni proces, ki vam ga lahko v sklopu svetovalnih storitev pomagamo opredeliti in postaviti v prakso. Z uporabo izobraževanj, interno komunikacijskih praks in korporativnih dogodkov ga korak za korakom vpeljemo v vaš delovni vsakdan.

Potek svetovanja

Na programu podpišete tablico, ki bo označevala vaše drevo, potem pa prek naših kanalov spremljate napredek gozda.

1

Opravite vrhunski team building in izpolnite tablico

Za vsak team building program, ki ga izvedete z nami, bomo na degradiranem območju posadili drevo.

2

Drevo posadimo mi

Vaše drevo bomo posadili takoj, ko bo za to primeren čas. Opremili ga bomo s tablico, ki označuje ime vaše ekipe, datum in timski program, ki ste se ga udeležili.

3

Spremljate napredek gozda

Po končanem team buildingu bomo na kontaktni naslov vodje, ki ga boste navedli, nekajkrat na leto poslali sliko TBA gozda. Tako boste lahko spremljali napredek našega okoljskega projekta in se hkrati zavedali, da ste z ekipo del te zelene zgodbe.

 
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.